Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.

Είμαστε δίπλα σας όλο το 24ωρο για να νιώθετε ασφαλής. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι  να απολαύσετε τις διακοπές σας με την οικογένεια και τους φίλους σας.

ΕΓΓΥΗΣΗ & ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ 1972

Από το 1972 προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στους επαγγελματίες και στους φίλους της θάλασσας με αμέριστη αφοσίωση και σεβασμό . Πέρασαν πολλά χρόνια από την ίδρυση της εταιρείας, γεμίζοντας μας με το μεγαλύτερο όφελος , την απόκτηση τεράστιας εμπειρίας και γνώσης.

Η εταιρία μας είναι μια καταξιωμένη επιχείρηση με εκατοντάδες πελάτες από όλο τον κόσμο που καθημερινά δηλώνουν ευτυχείς με την συνεργασία μας τόσο για το χαμηλό κόστος όσο και την άμεση εξυπηρέτηση τους.

ΕΜΠΕΙΡΙΑ & ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ

Κατά την διάρκεια όλων αυτών των χρονών ο αριθμός των σκαφών που εξυπηρετήθηκαν από εμάς είναι τεράστιος. Το αντικείμενο της δουλειάς ποικίλει, σε κάθε περίπτωση όμως δίνεται η απαιτουμένη προσοχή έχοντας πάντα ως κύριο μέλημα την εγγυημένη και ποιοτική εργασία.

Το τεχνικό προσωπικό που απαρτίζει την εταιρία μας είναι τελεία καταρτισμένο Βασική μας αρχή να παρέχουμε με σεβασμό υπηρεσίες υψηλού επιπέδου παρακολουθώντας διαρκώς τις εξελίξεις στον τομέα της κατασκευής και επισκευής στον πολύ εξειδικευμένο και πολύπλοκο κλάδο της ναυσιπλοΐας. Με εκτιμηση η ομαδα του
NIDRI MARINE SERVICE VAGENAS.

ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ ΜΑΣ

Για να είστε αλλά και να νιώθετε ασφαλής στη θάλασσα χωρίς δυσάρεστα και απρόσμενα απρόοπτα, εμπιστευτείτε την εταιρεία μας VAGENAS MARINE SERVICE με έδρα το Νυδρί Λευκάδας. Γίνεται και εσείς ένας απο τους εκατοντάδες ευχαριστημένους πελάτες μας που μας προτιμούν στην 50άχρονη πορεία μας στο χώρο της επισκευής, συντήρησης και κατασκευής παντός τύπου σκαφών αναψυχής.

TOP